Skype Cam Sessie

PRIVÉ EEN OP EEN SPEELTIJD MET MIJ ,

Mits voorafgaande kennisgeving.

Skype: kyranylons ( niet ongevraagd toevoegen).

KLAAR OM SAMEN NAAKT OF SAMEN IN NYLONS EN HIGH HEELS TE GAAN OF EVEN MIJN SLAAFJE TE ZIJN?

Voor degenen die gewoon niet de tijd of de plek kunnen vinden om mij persoonlijk te ontmoeten. Of we hebben elkaar ontmoet en je wilt “contact houden” en een beetje plezier en spanning hebben tot we mekaar weer real mogen zien.

Heb ik deze optie ingevoerd.

Het is relatief eenvoudig. Stuur me een sms of bel (kengetal) +(0)499192944 of stuur een e-mail naar [email protected] om onze persoonlijke cam sessie een-op-een keer te boeken.

Ja, het moet van tevoren worden gepland. Ik maak me beschikbaar na goedkeuring datum en uur ,zodat onze Skype sessie ook werkelijk kan doorgaan. Ik boek niet bij Skype. Gebruik een van onderstaande middelen.

ER IS DUS GEEN SCREENING NOODZAKELIJK VOOR SKYPE. Stuur. alleen een voornaam, uw Skype-naam ,en uw mailadres mee bij je aanvraag, evenals een dag en uur voor een sessie.

U kan ook speciale verzoeken voorleggen of toevoegen bij je aanvraag. Geef de duur van de sessie op. Dit is GEEN show. Het is een een op een ervaring!

Voor wie? iedereen die heel erg begaan is met nylons, jarretels, soft Bdsm,femdom,Tv, Cd,s,mannen in panty,s,koppels of singel dames.

Sessiedonaties zijn; 15 / €50, 30 / €100, 45 / €150, 60 / € 200, te betalen bij;

PAYPAL :, mijn account is [email protected] . Markeer je betaalomschrijving als geschenk bij Pay pal.

Of vraag een betaalverzoek. paypal.me/MissMarian

Laten we eens kijken hoe ondeugend we kunnen zijn! Ik kijk graag en kan pas genieten als ook jij geniet van mijn handelingen en meer.!

Laat je verbeelding rustig zijn gang gaan ,ik kan best wat rollenspellen aan…. van MEISJE * MAMA * GRANNY * FETISCHE GODIN * DOMINATIE ,SECRETARESSE, SCHOOLJUF …………………

We zijn alleen beperkt door onze verbeelding! Jij en ik.

Kom we doen het gewoon.

Let’s See Just How Naughty We Can Be! I Like to Watch!