Blog

Latest Entries

Gedragen panty’s en Nylonkousen

Gedragen panty’s en Nylonkousen

Iedere dag draag ik wel nylon rond mijn benen, is het nu een mooie panty of zijn het stockings of jarretel kousen, koud of warm weer “Altijd Nylondragend”. Na verloop van tijd heb ik een zeer grote collectie nylons opgebouwd en heb voor iedereen wat Wils, van zwart tot bruin, wit, rood of eender welke kleur. Vaak ga ik wel shoppen sliploos in panty, niemand die het ziet alleen ik.

Door het lang dragen van mijn panty sliploos krijg je heerlijke aroma’s in de panty die al snel bij warm weer heftig kunnen zijn.
Veel mannen zouden een moord plegen om op dat moment aan die panty te kunnen ruiken en snuffelen, het was voor mij vreemd dit te horen maar ben er mij in gaan verdiepen en heb erg veel gesproken met mannen die deze fetisj hebben en nu blijken toch heel wat mensen daar opgewonden van te geraken. Kreeg heerlijke filmfragmenten toegezonden waarbij men heerlijk bezig is met mijn panty en er zelf meermaals op klaar komt, echt prachtig. Voor mij is dit kicken.

Zelfs een plasje maken in pantyhose vind ik de Max, de straal champagne loopt heerlijk doorheen mijn panty en is mooi om te zien.
Waarom verkoop ik dan zulke nylons, neen niet om er rijk van te worden, integendeel jullie weten even goed als ik dat een Falke of Wolford klasse panty al vlug over de €25 gaat en dan moet je ze nog verzenden, neen ik wil mensen plezieren die erg begaan zijn met dit stukje textiel en die er nog genot kunnen uithalen als ze in het achterhoofd weten dat een dame deze gedragen heeft tijdens een restaurantje, terrasje of wel tijdens een vrijpartij. Daar doe ik het voor! Zulk een gedragen panty krijgt dan een tweede leven.

Klik hier en vertel me eens als je er zelf ooit aan gedacht hebt om zulk en panty aan te schaffen en wat je er mee zou doen?


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *