Blog

Latest Entries

Femdom Nylon Foot Worship!

Mijn ervaring met Nylon Foot Worship.
Ook ik heb dit leren begrijpen en waarderen, het was voor mij een onbekende wereld. Dat vooral mannen zo kunnen opgaan in het aanbidden, strelen en likken van mooie voetjes gehuld in dunne nylonkousen. Dit kunnen Stokkings of panty’s zijn of beide.
Vaak hebben mijn voetjes dan een dag lang in laarzen of gesloten pumps gezeten, hoe sterker de geur hoe meer sommige mensen hiervan kunnen genieten.
In het begin. Keek ik hier echt van op en vond het een beetje vreemd, maar ondervond heel snel tijdens mijn PrivĂ© sessies hoe opwindend een foot worship aanvoelde en ik wilde uiteraard meer …. en ik kreeg meer.
Nu krijg ik dagelijks hier mee te maken en kan er op en top van genieten.
#LickMyFeet

Fijne Zondag.
Kyra
Dutch Nylons And Heels

Een lid aanbid mijn voetjes in zwarte panty


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *