Blog

Latest Entries

De eerste keer in mijn nylonwereld of was ik al verslaafd?

Hoe het allemaal begon:

Zoals sommigen van jullie al weten, ben ik van kindsbeen af een zeer grote liefhebster geweest van mooie hoge hakken en dunne nylonkousen en begon mijn passie beetje voor beetje te ontdekken, nieuwsgierig als ik was greep ik daarvoor alle middelen die toen voor handen waren.

Internet bestond toen niet en moest je het hebben van media figuren, boeken en fetisj tijdschriften. Uiteraard keek ook ik naar porno, maar dan altijd waarbij de dames mooi afgekleed waren in lingerie en zeker nylonkousen en hoge hakken droegen.
Naar buiten komen met mijn voorliefde voor dit stukje textiel dit ging onmogelijk toen, je kreeg meteen de stempel als hoer en vulgair.

Had me er dan ook bij neergelegd dat ik waarschijnlijk niet alleen kampte met dit probleem als ik rond mij heen keek, zag ik dames die ook Stokkings droegen, goed zichtbare kanten boord onder hun kleding onopvallend toonde.

Ik was gerust gesteld en wou meer, wou meer vernemen wat ander dames zo fijn vonden bij het dragen en tonen van hun mooie benen in nylons en hoge hakjes.

Internet brak aan:

De wereld van internet brak aan en er ging een wereld voor mij open, ik kon mijn ogen niet geloven. Zoveel mensen die met hetzelfde gevoel zaten.

En dan kon ik wel 24/24 bezig zijn met op zoek werk, hoe, wat, waarom iemand zich zo kleed of een bepaalde voorliefde heeft voor nylonkousen en hoge hakken. Vrij snel ging ook ik advertenties zetten om met gelijkgestemde zielen in gesprek te komen of te vernemen hoe deze mensen omgingen met hun nylonfetish. Want daar was ik al achter gekomen dat men het zo noemde.

Dit viel echter een beetje tegen, iedereen ziet het graag en vooral mannen maar openbaar of op internet een mening delen dit schrikte heel veel mensen af.
Hier wou ik dus een eind aan maken, wou open en eerlijk kunnen spreken met mensen die deze passie deelden zonder uitgemaakt te worden als vulgaire vrouw. Zo ben ik dus stil aan beginnen foto’s te maken, soms zelf soms met een fotograaf. Vond het boeiend de gemaakte foto’s achteraf terug te kunnen bekijken.

De collectie groeide en groeide en ben er nu best trots op dat ik na zoveel jaren zulk een collectie bezit.
Nu hoor ik je al zeggen draaide dan alles in mijn leven rond die nylonkousen en hoge hakken, neen maar 85% wel.
Kreeg met de liefde te maken, en leerde mijn vriend kennen die enorm groot meester bleek te zijn in dit wereldje, wow wat was dit even boffen.

Veel gesprekken gevoerd en heel veel foto’s samen gemaakt nu nog altijd wind het ons heel erg op als we samen nylon en high heels fetishfoto’s maken, samen met mijn vriend bouwde ik een mooie Fetisjsite waar mensen met dezelfde gevoelens mij konden contacteren en zo groeide mijn internet succes als nylon fetisj model. Ik wil geen internet Godin of koningin zijn, neen een gewone vrouw die enorm begaan is met dit stukje textiel wat zulk een opwinding teweeg kan brengen!

Ik begrijp dat er ook mensen zijn dit mij vreemd zullen vinden met mijn uitspraken, maar ik ben nu eenmaal wie ik ben. Wil alleen voldoening halen uit mijn fetisj door dit kenbaar te maken en te delen zoveel mogelijk. Geobsedeerd door mijn fetisj meer dan ooit. Herken je je hierin ook dan heb jij een nylon of high heels fetisj en vergeet nooit het is een kleine wereld maar een boeiende wereld!
Groetjes
Kyra


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *